Adobe Commerce (Magento)

Magento is een leider onder de e-commerce platforms die op de markt beschikbaar zijn, die oplossingen biedt voor B2B en B2C merken. Magento in de Commerce-versie heeft een aantal unieke functies waarmee ondernemers met vertrouwen kunnen nadenken over verkoop en de winkelervaring kunnen afstemmen op klanten in verschillende kanalen.

Verhoog de verkoop met Magento

Het voordeel van het Magento platform is zijn flexibiliteit - waardoor het effectief kan worden aangepast aan de zakelijke eisen van alle industrieën en bedrijven, evenals een enorme community van developers die het systeem dagelijks verbeteren en uitbreiden. Het Magento e-commerce platform maakt een efficiënte implementatie van een webwinkel mogelijk, waarbij de mogelijkheden van native functies vrijelijk kunnen worden gebruikt en aangepast aan de behoeften van een bepaald bedrijf.  

Mobiel verkopen met PWA


Met het Magento 2 platform kun je de online winkel aanpassen aan mobiele apparaten, waardoor verkopers worden ondersteund bij het verhogen van de mobiele conversie. Bovendien biedt het responsive store templates die geoptimaliseerd zijn voor elk apparaat. De volgende stap naar mobiel winkelen is de PWA Studio tool, waarmee je jouw webshop bouwt als een Progressive Webb Application, die jouw klanten voorziet van betrouwbaar, snel en handig mobiel winkelen.

Bouw een unieke winkelervaring


Met de Magento Commerce functies kun je jouw klanten een unieke winkelervaring bieden. Eigen klantenservice, gepersonaliseerde content en promoties, en een soepel winkelproces (checkout) zijn slechts enkele mogelijkheden die Magento biedt. Bovendien kun je met de Page Builder drag & drop eenvoudig productcontent in de winkel creëren en toevoegen - wat het dagelijkse werk van webshop eigenaren vergemakkelijkt.

Verbeter de omnichannel verkoop


De eisen van consumenten om te winkelen worden jaar na jaar hoger - ze willen overal en altijd kopen en hebben verschillende leveringsopties nodig (bijv. click & collect). Het combineren van online verkoop met offline verkoop wordt standaard. Magento Commerce en Magento Order Management helpen u uw bedrijf af te stemmen op de behoeften van uw klanten met omnichannel oplossingen van wereldklasse.

Beheer orders efficiënter


Magento Order Management helpt bedrijven met meerdere merken, locaties, winkels en magazijnen om een consistente winkelervaring te creëren. Deze oplossing maakt het mogelijk om van één platform een minicentrum te maken voor orderbeheer in elk verkoopkanaal. OMS geeft een naadloze klantenservice, waardoor de verkoop toeneemt terwijl de kosten dalen en de time to market versnelt.

Ga internationaal & breid nieuwe markten uit


Magento Commerce helpt om het proces van uitbreiding van internetverkopen naar nieuwe markten efficiënt te laten verlopen. Dankzij de functies van het platform, zoals multistore, multi-language, multi-currency, kunt je sneller een online shop lanceren op nieuwe plaatsen en reageren op veranderingen in een bepaalde markt. Met Magento Commerce pas je ook jouw hele winkelervaring aan de lokale gewoonten en verwachtingen van het winkelend publiek aan - van het ontwerp van de website en het assortiment tot de ondersteuning van regionale technologieën of leveranciers. Multistore is vooral een oplossing voor bedrijven die een scala aan producten uit verschillende branches aanbieden, op veel markten actief zijn of willen zijn en verschillende doelgroepen willen bereiken.

 • de mogelijkheid om lokale valuta in te voeren, afhankelijk van de regio
 • verschillende betaal- en verzendmogelijkheden
 • meer dan 150 taalpakketten voor gebruik in de winkel
 • afstemming van inhoud en producten op elke regio
 • beheer van regionale winkels op één plaats
 • de mogelijkheid om voor elke winkel verschillende functies te gebruiken
Manage international e-commerce websites

Zorg voor stabiliteit & schaalbaarheid van de webshop


Magento 2 Commerce is bijzonder geschikt voor middelgrote en grote bedrijven vanwege de stabiliteit van het systeem en het bestelproces. Het platform werkt betrouwbaar, zelfs op de moeilijkste momenten van het jaar zoals Black Friday, waar het aantal dagelijkse transacties in online winkels toeneemt. De Commerce-versie maakt gebruik van afzonderlijke databases, bijvoorbeeld voor de kassa, het orderbeheer of de productgegevens. Hierdoor kunnen de functies van het systeem worden geïsoleerd en worden prestatieproblemen bij toegenomen verkeer voorkomen. Bovendien maakt het modulaire karakter van het platform een optimaal gebruik van alleen geselecteerde functies mogelijk, zodat later, als het bedrijf groeit, meer kan worden geïmplementeerd, wat een natuurlijk gevolg is van de toegenomen verkoop en het aantal bestellingen.

Investeren in omnichannel


In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een multi-channel business op te bouwen zonder effectief voorraadbeheer. Magento Inventory (a.k.a. Multi-Source Inventory) is een native Magento functionaliteit die een aantal verbeteringen biedt voor webwinkeliers die omnichannel in hun bedrijf willen implementeren.

 • effectiever beheer van voorraden, bronnen en producten
 • verbeterde koopervaring van klanten door betere zichtbaarheid van de voorraad
 • verhoogde winkelefficiëntie
 • mogelijkheid om de bestelling vanaf meerdere locaties te verzenden
 • ontvangst van meldingen van lage voorraadniveaus
 • eenvoudiger beheer van dropshipping

Profiteer van een gebruiksvriendelijke interface


Bespaar tijd door een rijkere en meer overtuigende winkelervaring te creëren met de Page Builder content editing tool. Onze Magento stelt het e-commerce team in staat om zelfstandig content te beheren, zonder de hulp van de ontwikkelaar in te roepen telkens wanneer een wijziging nodig is. De tool werkt volgens een drag & drop principe, wat de snelheid van content updates aanzienlijk versnelt.

 • intuïtieve interface en content editor
 • snelle update van inhoud en reactie op het gedrag van de klant
 • meerdere contentformaten - video's, afbeeldingen, promotiebanners en meer
 • de mogelijkheid om inhoudswijzigingen op elk moment in de toekomst te plannen

MSI: Grow & scale multi-channel business

Verbeter B2B verkoop met Magento


B2B verkopen worden beheerst door hun rechten. Magento is een oplossing die veel functies en faciliteiten biedt om te voldoen aan de behoeften van handelaren, die voornamelijk B2B-bedrijven bedienen. Dit e-commerce platform maakt het onder meer mogelijk om meerdere gebruikers met verschillende rollen toe te voegen, prijzen flexibel in te stellen, met behoud van de kwaliteit van de productpresentatie die B2C-klanten kennen.

Gemakkelijk B2B-winkelen


B2B-kopers kunnen snel online bestellingen plaatsen door een SKU in te voeren, CSV-bestanden te uploaden of artikelen te selecteren uit vooraf ingestelde aankooplijsten. Een verkoopteam kan klanten helpen door namens hen bestellingen aan te maken en kan snel reageren op online vragen met een volledige set tools voor offertebeheer.

Efficiënt beheer


Mogelijkheid om B2B e-commerce diensten te beheren voor vele merken, partners en klanten. Zakelijke klanten kunnen hun bedrijfsaccounts beheren en hun eigen rollen en machtigingen voor individuele gebruikers instellen. Ze kunnen ook aanbiedingen volgen, gedetailleerde bestelhistorieken bekijken en ze beheren zonder rechtstreeks contact.

Personalisering van de prijslijst


Mogelijkheid tot prijsindeling, zodat voor klanten met grote bestellingen de prijs van producten lager is. Magento gaat vrij om met dergelijke gevallen en laat verschillende prijsgradaties toe voor verschillende klantengroepen. Bovendien kunt u met het platform verschillende betalingsopties aanpassen om de verkoop te maximaliseren, het gemak van B2B-klanten te vergroten.

Mobiele B2B verkopen


Uw B2B-klanten kopen ook mobiel. Het Magento platform helpt u een meeslepende en mobiel geoptimaliseerde winkelervaring te creëren. Hierdoor kunnen uw klanten op elk apparaat, altijd en overal bestellingen plaatsen.

Kies een top e-commerce partner

Wij zijn een officiële Magento partner met Enterprise status. We hebben ervaring met het implementeren en beheren van het Magento platform voor de grootste online winkels - Tous, I'M Motors, Lancerto.

Wij hebben certificaten - die onze kennis en kunde van het Magento platform bevestigen (Magento 2 Certified Professional Developer, Magento 2 Front End Developer en Magento 2 Certified Solution Specialists).

 

Wij ontwikkelen Magento en creëren nieuwe oplossingen, zoals Multi Source Inventory (MSI). Dankzij onze kennis van de industrie en onze creatieve aanpak kunnen wij uitgebreide e-commerce platforms implementeren die zijn afgestemd op de zakelijke behoeften.

Möchten Sie für Ihr Unternehmen einen professionellen und belastbaren Shop aufbauen? Haben Sie eine Frage oder einfach nur Lust auf ein interessantes Gespräch? Wir freuen uns auf Sie.

KONTAKT