Shopify Plus

Met een Shopify webshop heb je een betrouwbaar e-commerce platform dat geschikt is voor elke branche. Door het hoge gebruiksgemak zijn Shopify webshops snel te lanceren. Shopify Plus biedt de oplossing voor een internationale, schaalbare en flexibele webshop

Shopify maakt e-commerce voor iedereen beter

Shopify is een ideaal e-commerce platform voor starters en multinationals, en alles daar tussenin. Met Shopify heb je een webshop vol handige tools om klanten te vinden, je verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren. Shopify is continu aan het doorontwikkelen om e-commerce voor iedereen beter te maken: voor jou en je klanten.

Wil je nog een stapje verder? Het Shopify Plus pakket is voor de ambitieuze retailer een out-of-the-box oplossing die net wat verder gaat op het gebied van omnichannel e-commerce. Wij bedenken en ontwikkelen webshops op basis van Shopify en optimaliseren de gebruikerservaring. Shopify Plus onderhoudt het online platform.

Shopify (Plus) partner

Wij zijn heel enthousiast over Shopify en daarom zijn we een samenwerking aangegaan. Als Shopify partner zijn we onderdeel van de Shopify community.

Dat betekent dat we gebruik kunnen maken van een enorm aanbod van modules en standaardkoppelingen en dat we zelf ook Shopify-apps maken. De mogelijkheden met Shopify zijn eindeloos en geven ons alle ruimte om jouw e-commerce platform volledig op maat te maken. We staan in de top 20 van Top Shopify agencies. Bekijk hier het volledige artikel.

Belangrijkste Shopify functies

Eén platform met alle e-commerce- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw bedrijf op te starten, te runnen en te laten groeien.

  • 99,99% uptime: Shopify Plus biedt garantie voor uptime. Jouw klanten kunnen altijd bestellen.
  • Simpel in gebruik: Makkelijk te begrijpen functies aan de voorkant en achterkant van je webshop.
  • Responsive: De Shopify thema’s zijn altijd responsive en kun je zelf aanpassen voor elk device.
  • Uitgebreide hosting: Ingebouwde snelheid en beveiliging bij de hosting.
  • Online marketing: SEO-tools, e-mail marketing, Facebook Ads… Shopify heeft alle tools die je nodig hebt om je webshop te promoten.
  • Grote merken: Wereldwijd bekende en grote organisaties kozen al eerder voor Shopify (Plus).

Möchten Sie für Ihr Unternehmen einen professionellen und belastbaren Shop aufbauen? Haben Sie eine Frage oder einfach nur Lust auf ein interessantes Gespräch? Wir freuen uns auf Sie.

KONTAKT