Shopware

Shopware 6 is voor veel webshops het ideale e-commerce platform. Doordat Shopware 6 een API first platform is, is het enorm flexibel en makkelijk te koppelen aan achterliggende backend systemen. Dit maakt het één van de krachtigste e-commerce platformen.

Shopware Platinum partner

Strix is Shopware Platinum partner. Met de meeste gecertificeerde developers en designers in Nederland en Benelux, kunnen wij elk project oppakken. Daarnaast hebben wij recent een top 5 positie van Shopware partner in Europa bemachtigd. We bouwen en implementeren complexe, multi-site Shopware webshops, ontwikkelen Shopware webshop plug-ins en maken technische koppelingen of nemen een bestaand Shopware 6 platform over als jij niet tevreden bent over de dienstverlening van een ander bureau. Uiteraard zijn we Shopware 6 gecertificeerd. Dus, wanneer wil je starten?

Het meest uitgebreide e-commerce platform, oneindig veel mogelijkheden. Stap voor stap jouw eigen unieke Shopware 6 webshop. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het Shopware 6 platform, geven je een uitgebreide demo en kunnen een voorstel op maat voor jouw organisatie maken.

Meer flexibiliteit. Minder complexiteit. Eén technologie met Shopware

Denk jij na over een nieuw e-commerce platform? Het Shopware 6 platform is het overwegen meer dan waard, in B2C én B2B. Met een Shopware 6 webshop vergroot jij de betrokkenheid van je klanten, neem je een voorsprong op de concurrentie en verhoog je gegarandeerd de conversie. Het Shopware 6 platform is nog gebruiksvriendelijker dan eerdere versies en werkt zeer intuïtief.

Shopware heeft drie productedities: Rise, Evolve en Beyond. Met de lancering van deze edities komen de bestaande edities, Professional en Enterprise te vervallen. De Community Edition blijft.

Open-source platform

Shopware is een open-source platform, wat het voor de wereldwijde community gemakkelijk maakt om systeemoplossingen zonder beperkingen aan te passen, te delen en te distribueren. Open-source betekent dat de broncode van het platform voor iedereen zichtbaar is, plug-ins kunnen worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf, en alle nieuw ontwikkelde oplossingen zijn nog bruikbaarder dankzij de samenwerking van vele ontwikkelaars.

API-first approach

Dankzij de API-first Shopware 6 aanpak biedt het meer flexibiliteit en technologie om te voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende markt. Tegelijkertijd maakt Shopware 6 het beheren van verschillende verkoopkanalen en het omgaan met meerdere apparaten gemakkelijker. De flexibele kern van het platform past zich perfect aan aan de eisen, behoeften en verwachtingen van klanten.

Met behulp van de API kunnen verschillende componenten zoals front-end, administratie paneel en integratie met externe systemen (ERP, PIM, CMS, etc.) aan elkaar gekoppeld worden en de basis vormen voor compleet nieuwe business modellen. Hierdoor kunnen zowel kleine als grote bedrijven snel en flexibel reageren op veranderingen in de markt door unieke multi-channel aankoopervaringen te creëren.

Eenvoudige contentbeheer

Geavanceerde functies en een intuïtieve interface creëren een van de krachtigere CMS-systemen, waarmee je lookbooks, landingspagina's, pagina's met nieuwe collecties en unieke weergaven voor categorieën kunt maken. Allemaal binnen één platform.

Shopware 6 is uitgerust met de Shopping Experiences tool om klanten een consistente ervaring te bieden door ze in elke fase van het winkelproces te voorzien van gepersonaliseerde content. Het proces begint bij het eerste klantcontact met het product - of het nu een verkooppunt, een blog of Instagram is.

 • snelle en intuïtieve bediening
 • eenvoudig ontwerp en beheer: landingspagina, productkaarten, categorie pagina's, listing
 • geen dure template aanpassingen
 • eenvoudig creëren van content voor verschillende verkoopkanalen

Verkopen op gevoel

Shopware 6 bevat Shopping Worlds om een unieke winkelervaring te creëren. Met het intuïtieve drag&drop systeem kan content efficiënt beheert worden en eenvoudig complexe en spannende verhalen creëren. Shopware 6 brengt samen met Shopping Experiences online marketing en verkoop naar een heel ander niveau - waarbij de klant en zijn behoeften centraal staan.

Volg de consumenten

Verkoopkanalen kunnen verschillen in assortiment, maar ook in valuta en talen. Naast voorgedefinieerde kanalen kun je de API gebruiken om op elk gewenst moment andere verkoopkanalen aan te sluiten om klanten te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Met het Shopware 6 platform kun je ook een willekeurig aantal front-ends gebruiken. Of het nu gaat om een klassieke webshop, headless storefront, mobiele applicatie of multi-store: alle mogelijke e-commerce scenario's kunnen worden afgehandeld met één tool.

Meer voordelen met Shopware for B2B

Met Shopware geniet jevan maximale flexibiliteit en vrijheid bij het ontwikkelen van een online shop. Dankzij het voortdurend verbeterde platform richt je je op het creëren van een unieke winkelervaring in vele verkoopkanalen.

 • Hoge flexibiliteit in content management (Shopping Worlds en Shopping Experiences)
 • Drag & drop design
 • Omnichannel
 • Rijke marketing mogelijkheden (loyaliteit en affiliate programma's, verlaten winkelmandjes opslaan)
 • Hoge prestaties en schaalbaarheid
 • Technische ondersteuning geïntegreerde ERP oplossing (Pickware)
 • Uitgebreide B2B functionaliteiten

Kies de beste partner

Neem contact op met ons of plan een vrijblijvende introductiegesprek en we bespreken graag de mogelijkheden.

Möchten Sie für Ihr Unternehmen einen professionellen und belastbaren Shop aufbauen? Haben Sie eine Frage oder einfach nur Lust auf ein interessantes Gespräch? Wir freuen uns auf Sie.

KONTAKT